Ulkoinen ravitsemus

Tasapainoisen sisäisen ravitsemuksen lisäksi on tärkeä huolehtia myös ulkoisesta ravitsemuksesta. Se, miten terveellisesti ja monipuolisesti syömme ja kuinka paljon juomme vettä päivittäin näkyy ihostamme ja hiuksistamme. Valitettavasti iho ja hiukset ovat ravintoketjun loppupäässä ja sinne riittävät suojaravintoaineet syömästämme ravinnosta ovat usein niukat. Tästä syystä iho ja hiukset kaipaavat huolenpitoa ja hoitoa myös ulkoisesti.

Herbalifella on kaksi ulkoisen ravitsemuksen linjaa Herbal Aloe sekä Herbalife SKIN, joilla hoidat sekä ihosi että hiustesi terveyttä.

Herbal Aloe -sarja sisältää nimensä mukaisesti luontaista aaloeta sekä muita kasviperäisiä ainesosia, jotka puhdistaa, rauhoittaa ja suojaa sekä ihoa että hiuksia. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä eivätkä sulfaatteja ja sopivat mainiosti päivittäiseen käyttöön ihan jokaiselle. Herbal Aloe -tuoteperheeseen kuuluu puhdistukseen shampoo, hoitoaine, pala- ja suihkusaippua, sekä ihonhoitoon käsi- ja vartalovoide sekä rauhoittava aaloegeeli.

Herbalife SKIN -tuotteet sisältävät ihon ulkonäköä parantavia tehokkaita ja luonnollisia ainesosia, kuten B3-vitamiinia, antioksidatiivisia C- ja E-vitamiineja, aaloeta sekä muita kasviperäisiä ainesosia. Herbalife SKIN -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja eivätkä lisättyjä parabeeneja, ja ne on kliinisesti tutkittu sekä dermatologisesti testattu.

Herbalife SKIN -tuoteperheeseen kuuluu kaikki jokapäiväiseen ihonpuhdistukseen sisältyvät tuotteet (puhdistusgeelit, kasvovedet sekä erilaiset voiteet) sekä viikottaiseen syväpuhdistuksen tueksi kuorintavoide ja naamio. Tuotteet auttavat tekemään ihostasi päivittäin pehmeämmän, sileämmän ja heleämmän sekä säännöllisesti käytettynä häivyttämään juonteita ja ryppyjä.

Lue lisää Herbalife SKIN -tuotteista täältä.

Ulkoisiin tuotteisiin on mahdollista tutustua kolmella eri tavalla:

  • Tuotekassin avulla, jolloin saat tuotteet itsellesi käyttöön vuorokaudeksi.
  • Hemmottelukutsujen avulla, joita järjestetään säännöllisesti hyvinvointikeskuksessamme.
  • Järjestämällä hemmottelukutsut omassa kodissasi ystäville.

Hemmottelukutsuissa jokainen pääsee tekemään itselleen täydellisen ihonpuhdistuksen Herbalife SKIN -tuotteilla ja halutessaan kutsuihin voi yhdistää pirtelömaistiaiset, jolloin pääsee myös tutustumaan samalla Herbalifen sisäisiin tuotteisiin.

Mikäli kiinnostuit ulkoisista tuotteista, ota yhteyttä.