Osaksi tiimiä

Your success is only limited by your own imagination and your hard work.

Herbalifen perustaja, Mark Hughes 1956 – 2000

Se, että olet eksynyt sivuilleni ja olet päässyt niiden lukemisessa näin pitkälle kertoo siitä, että hyvinvointi on sinulle tärkeä asia tai että olet kiinnostunut Herbalifesta brändinä. Kohtaamme erilaisia asioita elämässämme jostakin syystä ja usein asiat tipahtavat eteemme juuri oikealla hetkellä. Etsivä siis löytää!

Herbalifen missiona on muuttaa ihmisten elämää tarjoamalla paras liiketoimintamahdollisuus suoramyyntialalla ja maailman parhaimmat ravintotuotteet elinikäiseen hyvinvointiin ja painonhallintaan.

Tiimimme koostuu kaikenikäisistä, -kokoisista ja -näköisistä ihmisistä ympäri Suomen. Jokaisella on oma ainutlaatuinen taustansa ja tarinansa kerrottavanaan ja jokainen on löytänyt oman tapansa toteuttaa Herbalife -elämäntapaansa. Vaikka kaikki olemmekin erilaisia, meitä yhdistää ajatusmaailma, jossa omaa hyvinvointia ja siitä huoltapitämistä ei nähdä kuluna vaan investointina. Omasta yhdestä terveydestä on helpompi pitää huolta kuin viidestä eri sairaudesta.

Meidän tiimi työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.  Päätavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia korostaen sekä ravitsemuksen merkitystä että aktiivista elämäntapaa unohtamatta levon merkitystä. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan elämäntapojen muutoksessa ja haluamme mahdollistaa sen niin henkilökohtaisen hyvinvointiohjaajan kuin ryhmän tuen avulla. Meillä on kaikilla täällä oma matka ja jokaisen matka on tarkoitettu sellaiseksi kuin se meille näyttäytyy. Tämän matkan haasteet ja onnistumiset muovaavat meistä juuri sellaisia kuin olemme, ja siihen liittyvät ihmiset tekevät siitä merkityksellisen.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hyvinvointialalta tullaksesi osaksi tiimiämme ja aloittaaksesi Herbalifen parissa. Olet tärkeä ja riittävä juuri sellaisena kuin olet. Kaikilla on samat mahdollisuudet tehdä Herbalife-työtä, rajoitukset ovat pääsi sisällä ja mahdollisuuksilla on ainoastaan mielikuvituksesi rajana.

Kaikki aloittavat työn samalla tavalla – itsestään. Oma tuotekäyttösi ja siitä nousevat kokemukset ovat kaiken perusta, vahva kivijalka, jolta ponnistaa eteenpäin. Kasvanut ymmärtämyksesi omasta hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä, vanhan ja uuden elämäntavan erojen huomaaminen sekä positiiviset ja kannustavat ihmiset ympärillä vievät sinua eteenpäin omalla polullasi, auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Mikäli haluat laittaa itsesi elämäsi kuntoon ja luoda iloisen sekä kannustavan ilmapiirin myös perheellesi ja ystävillesi saavuttaa samanlaisia tuloksia, tämä voisi olla sinun juttusi! Auttamalla muita voimaan paremmin, samalla rakennat omaa asiakaskuntaa ja tiimiä. Teet työtä täysin itsellesi, mutta et ole koskaan yksin, vaan toimit yhdessä tiimimme kanssa. Yhdessä voimme tehdä enemmän ja olla vahvempia.

Jäsenen etuja:

  • Oman sponsorin ja muun tiimin tuki
  • Erilaiset koulutukset; tiimikoulutukset, alueelliset koulutukset, kansalliset ja kansainväliset koulutukset
  • Koulutus- ja oppimateriaali sekä markkinointimateriaali sähköisessä muodossa
  • Valmiit työtavat ja työkalut, joissa kuitenkin tilaa omalle luovuudelle
  • Vapaus päättää omat työajat, osa- tai kokoaikaisesti

Mikäli sinua kiinnostaa tulla osaksi tiimiä, ota yhteyttä.