Minun tarinani

Mukava tavata! Olen Sini Ratas, 36-vuotias helsinkiläistynyt pikkukaupungin kasvatti. Olen koulutukseltani koulutettu hieroja / urheiluhieroja sekä liikunnanohjaaja (AMK). Olen tehnyt töitä liikunnan alalla yli 15 vuotta erilaisissa toimenkuvissa aina PT-töistä seikkailukasvattajaan ja lastenohjaajasta toiminnanjohtajaan. Tällä hetkellä opetan joogaa ja toimin Herbalifen hyvinvointiohjaajana.

Herbalife astui elämääni Tampereen Pispalan pimeässä saunassa vuonna 2004. Opiskelin tuolloin koulutetuksi hierojaksi ja 2-vuotiaasta asti kärsimäni atooppinen ihottuma oli muuttanut muotonsa kuluneen opiskeluvuoden aikana infektioekseemaksi käsissäni. Pelkästään tuon vuoden aikana söin 3-4 sisäistä kortisonikuuria sekä käytin lukemattomia erilaisia lääkevoiteita, joita olin käyttänyt tuossa vaiheessa elämääni jo 18 vuotta, saamatta niistä kuitenkaan pidempiaikaista tai pysyvää apua.

Tuosta saunakeskustelusta parin viikon sisällä, sain postissa paketin, joka sisälsi erilaisia Herbalife-tuotteita. Tuotekäytön aloituksen jälkeen sain vahvoja puhdistusreaktioita ja vatsani oli parin viikon ajan todella sekaisin ja ihoni kunto huononi entisestään. Tämä vaihe kuitenkin oli ja meni ja vatsan toiminta rauhoittui, jopa parani entisestään, ja olen näiden vuosien aikana säästänyt pitkän pennin vessapaperikuluissa. Käsien iho parani noin neljässä kuukaudessa ja ekseema on säilynyt lähes oireettomana sen jälkeen.

Hierojakoulusta matka jatkui opiskelemaan liikunnanohjaajaksi (AMK). Elämä oli täynnä liikettä niin koulussa kuin vapaa-ajallakin, ja jokapäiväinen liikunnan määrä hipoi noin 8-10 tuntia. Laihan opiskelijabudjetin ja kasvaneen energiamäärän yhtälön ratkaisi suurempi tuotekäyttö. Hyvän ravitsemuksen ansiosta palautuminen toimi optimaalisesti ja energiataso säilyi hyvänä.

Vuosien varrelle on kertynyt kaikenlaisia seikkailuja ja ulkomailla vietetyt vuodet kertyivät yllättävästi vyötärölle. Ruokakulttuurin muutos ja valkoinen riisi vei voiton rinkan kantamisesta ja kajakin liikuttamisesta. Nämä vuodet toivat tullessaan aina aiemmin normaalipainoiselle ja liikunnalliselle tyypille painonhallintakokemuksen. Oma matka takaisin ihannepainoon on lisännyt ymmärtämystäni kyseisen prosessin vaiheista ja teemoista, kompastuskivistä ja onnistumisista.

Vaikka teen edelleen töitä liikunnan parissa, on kehon kuuntelu nykyään suuremmassa roolissa kuin koskaan aiemmin ja herkkyys reagoida oman kehon tarpeisiin on suurempi. Enää ei kehoa tarvitse pakottaa mihinkään äärimmäisyyksiin määrän tai tietyn lajin suhteen. Rakastan luontoa ja eläimiä, ja tällä hetkellä nautin pitkistä ulkoilulenkeistä rakkaan koirani Victorin kanssa. Jooga on myös sydäntäni lähellä ja kehon toiveiden mukaan teen joko dynaamisemman joogaharjoituksen tai vaan käyn selinmakuulle, suljen silmät ja rentoudun. Tasoittuneen, vaikkakin aktiivisen elämän vuoksi tuotekäyttö on ylläpitävää oman hyvinvoinnin tukemista.

Siitä asti kun Herbalife tuli elämääni, on se kulkenut mukanani. Se jäi kiinni elämääni kuin takiainen villasukkaan ja se on osa jokapäiväistä elämääni. Hyvinvointi, liikunta ja halu auttaa muita ovat minulle olleet aina jollakin tavalla sisäänkirjoitettuja totuuksia. Kokonaisvaltaisen hyvinvointiohjauksen avulla pystyn auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja näin saavuttamaan omat tavoitteensa. Monet asiakkaani ovat tasapainoisen ravitsemuksen, jota Herbalife-tuotteet tukevat, säännöllisen jokapäiväisen liikunnan sekä riittävän levon avulla saavuttaneet haaveita ja unelmia oman hyvinvointinsa suhteen, joita eivät aiemmin olisi edes uskaltaneet kuvitella.

Lisää minusta.