Ravinto-ohjaus

Ravitsemus on yksi eniten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Ravinnon ja terveyden välistä yhteyttä on tutkittu paljon, ja on voitu todeta terveellisen ravitsemuksen tukevan ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Ravinto-ohjaus on kokonaisvaltaisen hyvinvointiohjauksen perusta. Pohjana ohjauksessa käytän hyvinvointiarviointia ja sinun tavoitteitasi. Työvälineinä käytän kehonkoostumusmittausta, ruokapäiväkirjaa sekä säännöllistä seurantaa. Ohjausprosessin aikana myös arvioimme yhteistyötämme. Ravinto-ohjauksen avulla

  • opit koostamaan terveellisiä ateriakokonaisuuksia
  • opit rytmittämään ruokailusi oikein sinun tarpeitasi vastaavaksi
  • saat lisätietoa eri ravintoaineista ja suojaravintoaineista sekä niiden vaikutuksista kehoosi ja hyvinvointiisi
  • onnistut helposti sisällyttämään Herbalife-tuotekäytön osaksi sinun arkeasi
  • ymmärrät pikkuhiljaa enemmän, kuinka sinun kehosi toimii ja mitä se kulloinkin tarvitsee toimiakseen optimaalisesti, tuntuakseen energiseltä ja näyttääkseen hyvältä.

Herbalife-ravitsemustuotteisiin tutustumisessa on hyvin matala kynnys eikä se sido jatkossa tuotekäyttöön. Ravinto-ohjaus aloitetaan kuuden päivän tutustumispaketista (tai halutessaan heti kuukauden paketilla). Mikäli yhteistyö on sujunut hyvin ja olet kiinnostunut jatkamaan ohjauksessa, tehdään yksilöllisempi suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi, ja sinä päätät tuotekäyttösi laajuudesta.

Oma ruokavalioni perustuu säännöllisyyteen, monipuolisuuteen ja kohtuullisuuteen sekä vuodenaika-ajatteluun ja nämä toimivat myös kulmakivinä ravinto-ohjauksessa. Pyrin valmistamaan ruokani mahdollisimman pitkälle luonnollisista raaka-aineista. Ruuan ”köyhtymisen” vuoksi käytän myös päivittäin korkealaatuisia Herbalife-ravitsemustuotteita täydentämään ruokavaliotani tarvittavien ravintoaineiden saamiseksi.