Liikkuva keho -harjoitteet

Fyysinen kehomme on tarina elämästämme. Se kertoo valinnoistamme ja tavoistamme, oppimastamme ja jopa uskomuksistamme. Siinä näkyy myös erilaiset sattumukset ja tapahtumat elämämme varrelta.

Kun jokin asia näkyy kehossamme, se vaikuttaa (tai on ainakin joskus vaikuttanut) myös mieleemme ja tunteisiimme, sillä olemmehan kokonaisuus. Niin liikunnalla kuin liikkumattomuudellakin on suuria vaikutuksia näihin kolmeen elementtiin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi luo tyytyväisyyttä ja onnellisuutta omaa itseä ja omaa elämää kohtaan.

Liikkuva keho -ohjaukset ovat maksuttomia liikuntatuokioita ravinto-ohjauksessa oleville asiakkaille. Liikuntatuokiot järjestetään joko sisällä tai ulkona, ja ne ovat yhdistelmä kehonpaino- ja kehonhuoltoharjoittelua, joiden avulla sekä avataan että vahvistetaan kehoa. Samalla saat vinkkejä siihen, kuinka tuoda aktiivisuutta jokapäiväisen arjen keskelle mahdollisimman helposti.

Keho on tarkoitettu liikkumaan. Hyvinvointiohjauksessa korostuu kehon kuuntelu sekä ymmärrys omaa kehoa kohtaan niin ravinnon kuin liikunnan suhteen. Tavoitteena on voida paremmin fyysisessä kehossa. Määränpäänä on liikkuva, vahva ja energinen keho.