Liikunta

Kaipaako kehosi liikettä ja jokapäiväinen arkesi aktiivisuutta?
Haluatko kohottaa kuntoasi ja elää terveellisemmin?
Miltä kuulostaisi liikkua ilolla oman kuntotason rajoissa mukavassa seurassa?

Fyysinen kehomme on tarina elämästämme. Se kertoo valinnoistamme ja tavoistamme, oppimastamme ja jopa uskomuksistamme. Siinä näkyy myös erilaiset sattumukset ja tapahtumat elämämme varrelta. Niin liikunnalla kuin liikkumattomuudellakin on suoria vaikutuksia kehomme tilaan.

Keho on tarkoitettu liikkumaan. Niin kuin ravitsemuksessa myös liikunnassa pitää muistaa oikeat suhteet. Oikea suhde niin liikunnan määrän kuin laadunkin suhteen. Jokapäiväinen monipuolinen kehon liikuttaminen ennemmin kuin kolme kertaa viikossa tehty kova tunnin treeni takaa paremmin voivan kehon. Tärkeää on oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään oman kehon viestejä sekä liikuttamaan omaa kehoa ajatuksella. Kun pidät kehostasi huolta, se pitää sinusta huolta.

Säännöllisen liikunnan lisäksi riittävällä levolla on suuri merkitys niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin ja näin koko elämänlaatuumme. Kehomme ja mielemme tarvitsee aikaa levätä ja palautua päivän askareista sekä liikunnasta. Levon aikana palaudumme, uudistumme ja voimistumme.

Liikuntahaasteen ensisijaisena tavoitteena on toimintakykyinen keho, joka on liikkuva, vahva ja energinen. Emme pyri korjaamaan jotakin ulkoista ”vikaa” kehossamme vaan pyrimme löytämään liikunnasta iloa ja sisäistä hyvänolontunnetta.

Liikettä keholle -haasteessa
– saat tietoa ravitsemuksen ja liikunnan hyödyistä
– saat lyhyitä liikuntavideoita, joiden avulla voit lisätä helposti liikettä arkeen ja juurruttaa liikettä jokapäiväiseen elämään
– sinulla on mahdollisuus osallistua liikkuva keho -liikuntatuokioihin, jotka ovat yhdistelmä kehonpaino- ja kehonhuoltoharjoittelua
– kasvatat ymmärrystä omasta kehosta ja näin opit kuuntelemaan oman kehon tarpeita paremmin
– onnistut helposti sisällyttämään Herbalife-tuotekäytön osaksi sinun arkeasi
– saat innostusta ja inspiraatiota ryhmästä sekä tukea ja neuvoja omalta ohjaajaltasi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN RUSKEASUON LIIKUNTATUOKIOIHIN.