Herbalife

Herbalife on vuonna 1980 perustettu hyvinvointialan yritys, joka on sitoutunut kehittämään innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita, jotka perustuvat huippuluokan tutkimukseen, kehittämiseen ja valmistamiseen. Herbalifen voimana ovat Herbalife Jäsenet, jotka toimivat asiakkailleen henkilökohtaisina ohjaajina antaen tukea ja tietoa hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Herbalife keskittyy tasapainoiseen ravitsemukseen ja terveellisiin ja aktiivisiin elämäntapoihin, jotka on helppo sisällyttää ja säilyttää arjessa. Tasapainoinen ruokavalio ei tarkoita kalorien laskemista tai tiettyjen ruoka-aineiden tai ”normaalin” ruuan poisjättämistä. Tavoitteena on monipuolinen ruokavalio sekä tieteellisesti suunniteltujen tuotteiden käyttö säännöllisesti joka päivä tarvitsemiesi ravintoaineiden saannin takaamiseksi.

Herbalife haluaa auttaa sinua olemaan terveempi ja onnellisempi itsesi, jolloin voit näyttää juuri niin hyvältä ja tuntea olosi niin hyväksi kuin ansaitset.

Herbalife tuotteet voidaan jakaa sisäisen ravitsemuksen tuotteisiin sekä ulkoisen ravitsemuksen tuotteisiin. Herbalifen sisäisen ravitsemuksen tuotteet voivat yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kanssa auttaa elämään terveellistä ja aktiivista elämää. Ulkoisen ravitsemuksen tuotteilla puhdistat ja suojaat sekä ihoa että hiuksiasi.

Herbalife käyttää tuoreimpia tieteellisiä tutkimuksia kehittääkseen tuotteitaan. Lääkärit, tiedemiehet ja ravitsemusasiantuntijat tekevät yhteistyötä huippuluokan yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta Herbalife voi tarjota huippuluokan ravitsemustuotteita, jotka täyttäisivät eri standardisäätiöiden ja tiedesäätiöiden tiukat vaatimukset.

Lue lisää Herbalifesta ja sen tuotteista täältä.